Ons Team

BEE SEO heeft een team van specialisten waar wij mee samen werken op elke project.

Over ons

BEE SEO werd opgericht in 2016 door Billy S. Horner die al meer als 10 jaar in de online wereld bekend is en op heel veel internationale projecten heeft gezeten wereldwijd.

Als SEO specialist begon hij te werken op een professioneel niveau toen hij 26 jaar oud was. Sinds meer als the laaste 10 jaren werkte hij voor internationaale reclamebureaus wereldwijd, waar hij online campagnes, promoties en advertenties maakte. Nadat hij zijn capaciteiten in de eerste jaren had bewezen, was hij verantwoordelijk voor de hele online promotie-afdeling en het managen van junioren en freelancers.

Billy S. Horner heeft bedrijven uit verschillende sectoren bediend, variërend van banken, entertainmentbedrijven, online winkels tot merken zoals Coca Cola. Hij is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie diensten en heeft een klein team samengesteld om sucessvolle diensten aan te bieden voor bedrijfen in Nederland en internationaal. Het team bestaat uit web designers, programmeurs Google AdWords specialisten en social media marketers.

Vision

Wij werken met bedrijven van alle soorten en maten. Elke sector vereist een specifieke aanpak.

Mission

We krijgen geweldige resultaten. Bekijk de succesverhalen en testimonials van klanten.

Career

We kunnen werken net als uw eigen marketingteam gebaseerd op het budget en diensten die u nodig heeft.

Ervaring

Door veel ervaring kunnen wij optimalsatie, analyseren of aanpassingen aan u website snel uitvoeren.

Ons Trackrecord

Sinds 2004 zijn wij actief in webdesign en webapplicatie ontwikkeling en zijn zo door gegroeid naar SEO, SEA en veel andere gevraagte diensten.

BEE SEO is erg gespecialiseert in het bouwen van aparte applicaties op maat werk die niet uit een standard pakket komen.

Onder andere zijn wij ook gespecialiseert in Magento, WordPress, WooCommerce en vele andere applicaties.

BEE SEO heeft meer als honderd projecten gedaan wereldwijd. Wij bieden onze diensten aan in verschillende talen, zoals Nederlands, Engels en Duits en kunnen ook veel andere talen doen in overleg.

Door de jaren heen zijn wij goed gegroeit met veel internationale en Nederlandse klanten die onze diensten hebben gebruikt.

Wij zijn 1 van de beste marketingprofessionals voor zoekmachine optimalisatie en webdesign in Europa.

Door dat BEE SEO heel veel met Google heeft gewerkt weten wij precies wat en waar Google van houd en hoe je een site goed geindext krijgt in de zoekmachine.

Ons bedrijf kan zorgen dat sites sneller omhoog komen en met een snelle site scan kunnen wij al beoordelen wat er aangepast moet worden.

Al onze medewerkers hebben een hoge opleiding en jaren ervaring op het internet.

Onze SEO activiteiten zijn uniek en wij bieden complete SEO-audits, diepgaande concurrentieanalyse, trefwoordonderzoek, backlink-audit en strategie voor de optimalisatie van al uw website.

Dit maakt ons uniek en verslaat onze concurrenten. BEE SEO biedt uitstekende kwaliteit en top webapplicaties.

Als u ook d concurrentie wilt verslaan, huur ons dan in en wij zorgen ervoor dat dit gebeurt.

Team Members

Kort bericht van onze co-founder

Wij zijn een kleine agency die streven naar kwaliteit met de beste resultaten voor zoekmachine optimalisatie, webdesign en online adverteren.

Billy S. Horner

Digital Marketing Specialist

 

 

 

 

 

 

BEE SEO Partners

BEE SEO bied SEO diensten en online marketing voor kleine en grote bedrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor nieuws & updates.